hejsan

Är i berlin nu, nytt hostel i favorit området (självklart öst delen), det är så mysigt. Flygresan gick bra, sov inget på natten utan va vaken tills vi vid 04a va tvungen att börja dra oss iväg, Lucy är förhoppningsvis glad, hennes barnvakter är väldigt ansvarsfulla ch dom bor porten brevid, så säkert inga problem :). Saknar veckan jag hadde under jul med hela familjen, det va såå härligt!!!

Kollade på judiska museumet idag och det va ett väldigt vackert och välgjort, en upplevelse :) Byggnaden va super cool. High security (kändes som att beträda en flyglpats) som allting annat i Berlin. Nu finns tid för att njuta och leva ut. I kväll blir det utgång

Påbörjan till "nyårslöften"

Jag tror inte på nyårslöften, men saker som man vill förbättra kan man ju ta i samband med ett nytt år. Det är samma känsla som att öppna en ny skriv bok eller kalender, en känsla av att man har styrkan i sin hand och ett rent papper att göra vad man vill med. Det är frihet. Ska skriva en lista med allt jag önskar!
Påbörja att läsa människors tankar. Dels genom total tillgivenhet mot det mänskliga kroppspråket, men även lära mig mer om enskilda individers sätt att tänka.
Måla minst en vacker tavla och två uttrycksfulla.
Börja meditera eller gå på yoga (jag hatar min syster för att hon började på yoga, jag avskyr det)
Börja med minst 1½ aktiviteter hela tiden. Ja alltså en jag gör fullhjärtat och ett intresse. T.ex. sjunga varje vecka och måla då och då, eller gå på yoga och sjunga då och då i kör. Förstår ni?
Skaffa en kamera
Lära mig Photoshop
Bli en känslolös person
Börja göra något jag mår bra av typ gå på massage, basta och bada eller något.
Kanske skriva en bok, ett manus, en novell eller så... skriva något...
Resa till Berlin, minst en gång (Nyår räknas inte) gärna under sommaren!
Träffa en viss Dannis
Plugga något KUL eller ha ett jobb !
Lära Lucy gå i koppel om det är möjligt

Choker

Åhhh vill ha

bild

HEJ
Den blev inte så bra tyvärr, men tanken va god och jag kanske gör om den i en bättre version!

JULAFTON

Åhhh världens bästa julafton, allting va så mysigt. tyvärr rökskadades båda våra matsalar så vi satt i köket och åt vårat julbord. Granen va otroligt vacker och fin och alla va på gott humör, utom pappa som inte gillar jul, men när vi framåt kvällen skulle öppna julklappar va t.o.m han på bästa humör hahaha nej skämt åsido. Alla va så gulliga! Jag fick Ett super fint träningsätt i rosa velour(?) aja det kändes som sammet av mamma, av henne fick jag också en fin almanacka! sen fick jag nya lakan av elli (som katten inte kissat på), rimmet till den ville jag helst inte att någon skulle höra hahaha.. Dom va rosa och vit prickiga :D nice, sen fick jag anime filmet av markus och en cd hållare för dvd och cd's. Och så fick jag en toast maskin och brödrost och drink glas av pappa. Drink glasen va super coola :)
ja det va allt :D Jag orkar inte säga vad alla andra fick, men alla blev glada för sina saker  och alla paket va väldigt personliga, det va det bästa efter julmaten ;)!
Jag treor jag uppskattar den svenska julen mer eftersom jag missat så många år av julbord och snö :)

DENNA DAAG

heeej jag vill ha Vogue Living Yaah, om den inte varit så dyr och jag inte haft pengar skulle jag köpt den till min mamma. Den tidningen har hög klass :)
ATT GÖRA:
Handla julklappar en liten till både mamma och Tobias (den till mamma är för markus räkning)
Diska
Packa
hinna med busssen!!!!!!!!!

Jag gjorde

den här ikväll (tryck för att se större)

GUUUD MORGON GOD MORGON

Snö ute yeah inte så kul att frysa.. men bor man i svergie så gör man, så är det ska ni veta. Och det bör ni göra.
Jag ville bara medela att jag har så gott om tid på mig på morgonen att jag t.o.m kan lägga in ett blogg inlägg.. Ikväll blire UTGÅNG. Sago tema då, ska va en hora eller något, måste tänka ut något kul där... beror på.. sago tema är lite bättre en disney tema HAHA kommer inte ihåg vilken av dom det va... sedan har jag ett ID att hämta ut på posten 100mil här ifrån. SUCK

Död

fuck you
din kyss inspirerar mig inte
den dödar mig
och när jag känner dina våta läpapr nudda mina
vissnar jag
tack!
så jävla mycket

jag kommer inte kunna köpa lycka
så låt mig få viska i ditt öra
"fuck you, jag förvandlas till aska nu"
när det är du som skapar elden
så kan du brinna du ett helvette själv
ja det fanns några vuxna som sa att det är så att va ung?
fuck you!
det finns störda människor, varför vill man förneka det?
fucking pussy

Vackra drömmar när man sover, drömmar om kyssar och fjärilar och leende
som du gärna river sönder, när jag vaknar med klara ögon
ögon du fyller med ditt eget blod

Ohh

Mitt huvud exploderar, det blev ingen desperate housewives... tydligen mena Ankan och Louise va här och vi kolla på film. Maten gick bra.

I dag försov sig både jag och Ankan, men vi kom tillslut till skolan och jag kunde då göra provet om Trädvård, dock lite i senaste laget haha ;) va bara 30min innan lektionen slutade!

Hmmm sedan va det att vänta och klä upp sig inför jul middagen. I det stora hela va det trevlig, god mat, alla va på gott humör och kasst svenskt väder.

Imorgon är det sista SKOL dagen, men på fredag är det avslutning.

Finns

Mycket att säga, mycket sidor man döljer för att passa in, mycket man gör och offrar för att bli älskad. Är det värt det? För många är det självklart. Hmm vill inte uppfattas som fööör deppig. Vill försöka göra det lätt att läsa tunga ord. För många är känslor en börda, jag vill att man ska fyllas när man läser det jag skrivet. Jag vill att man ska acceptera bara. Inte känna ömkan eller så.
Idag kommer louise och ankan... borde diska. Vi ska kolla på desperate housewives :D ska bli mysigt, vi ska laga mat tillsammans..
oj glömt min mat i kassarna i hallen typ 1timme, måste dra.
LÄNGTAR EFTER BERLIN MED ELLI :D:D:D:D Längtar så jag pirrar innom mig som fjärilar!

longing


HAHAHAH ROLIGAST PÅ LÄNGE

Omg... alltså först när jag bara såg +et som ett plus och inte ett kors tyckte jag bilden va weird, men när jag tänkte till fattade jag att det va ett kors och alltså nu tycker jag bara killen ser helt mordisk ut och jag kan inte sluta skratta åt det.
Den här bilden är också sjukt skön. Bilden har lixom fångat den yttersta meningen med livet hahhaha
Den här bilden är också av hög klass. Först tyckte jag det va ett trögt skämt, lixom vad kul han är död och vadå hopp? Men sen när jag tänker på det som att "hopp" är ett livsgnista och han va glad när hon trodde han hoppade så kan jag inte sluta garva åt bilden. Den är så jävla sjuuuk. "Först trodde hon att han va mitt i ett hopp"


Humor av konstnärs utbildade Jan stenmark :P

Censur is for *******

VEM FAN VILL HA CENSURERAT? Shitt kan man inte välja själv om man är intresserad eller inte... jag vill inte att någon ska ta bort något den tror jag inte vill se. Den personen som tar bort det/censurerar är säkert skit trög. *OMG*

Terry Richardson

Hehe en väldigt provokativ fashion fotograf, i like!

Min dag...

Jaha min dag
<--------För att se hela i rätt storlek om du inte kan läsa tryck på bilden!

Ja en liten dikt

Vid varje blick andas jag ut den frost som långsamt tinar i din närhet
i en omfamning flyger tre vackra fjärilar bort mellan oss, skapade i sekunden då våra kroppar snuddade varandra
jag vill bita i din läppar och se om de är så mjuka de ser ut att va
idag spelar inget någon roll och jag ser mitt liv som en vattendroppe där hela världen speglas eller ett dånande vattenfall som faller ner i din mun och fyller dig
snälla låt inget stoppa mig, för mina ögon är så klara och det enda jag kan se är den lilla stigen som ligger vid mina fötter som leder mig dit jag vill.

Inredning...


DAAGISH

Gud va musik kan påverka en, jag ändrade min spellista på spotify och satte på, och nu känner jag mig sååå glad. Snart kommer Elli hoppas jag, längtar så mycket. Fixade i ordning hela "köket" igår kväll, diskade och allt sånt så att Elli slipper tro att hon borde hjälpa mig diska, hon hjälper mig alltid.

Snart jul, guud hur jävla fort kommer tiden gå när det NU känns som man inte hinner, vid 45års ålder lär man ju ha största ångesten. Nu ska jag inte bara klaga för det positiva med det är att det snart blir Berlin, längtar som faaan. Jag och elli Ska till "Panorama bar", "whater gate" som listat på världens topp-10 listor, tror även vi besöker kitkatclub som är en fetisch club. Mmm längrar, ska besöka alla mysiga ställen jag gillar där. Parken jag inte kommer ihåg namnet på och allt. Nyår kommer bli grymmt

Att göraAtt göra
Tvätta igen, nu är det dock inte lika mycket, tror jag... Katt sepe! Ska STRYPA HENNE.
Städa mitt rum, och på toan. Ta bort alla kläder på golvet. sortera smutsiga kläder och lägg i IKEA kassen. Släng öppnade förpackningar av kakor, färdigmat och läsk flaskor.
Äta. Och ta mina vitamin tabletter varje dag.
Strukturera om i lägenheten
Handla mat!
Att plugga...
Svenska: Läsa två böcker och göra två olika recessioner, varav en tar upp tidsepoken.
Religion, prov nästa vecka och veckan efter det.
Trädvåds kursen, läsa en hel bok.. prov om 2veckor
Projektarbetet, hitta och räkna ut alla kostnader och skriv en utförlig rapport om hela arbetet jag gjorde i sommras.

Dagen, morgonen ,kvällen!

Hejsan
Igår va kul, hände massor hehehe :). Jag har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde i går på länge. Så kvällen blev helt klart lyckad. Det som blev mindre lyckat va, sömn, fötterna, skolan och hungern/pizza.

Jag känner för att heala, känner att jag flagnat upp på utsidan och måste ikväll hela i lugnet, under täcket med god mat och lite film. Sen ska jag ge Lucy massa tid eftersom hon varit en ensam katt ett tag :(. Måste hitta kattvakt till nyår (Berlin), åker 28onde december (25dagar kvar) och kommer hem 3e januari (10dagar innan min födelsedag)

hejsan

Kväll med utgång... jag ska ut till tellus hehe i Nyköping, ankan och Louise ska med. Ankan är här och gör i ordning.. Piers som skulle komma kunde inte, han blev sjuk. Men vi ska ut nästa vecka sa vi ;)!

Idag har varit en bra dag, kay (min handledare) frågade mig om min höga frånvaro och sa han va tvungen att dra av mitt studiemedel om jag inte förklarade varför jag varit borta så mycket, eftersom en ansvarig person som har hand om mer praktiska saker hade frågat kände han att han måste ha något att säga till honom på deras möte. Har 30% nu om han hade tryckt in min praktik... på skansen.. men har typ 22%, efter 20% dras CSN! Men vi pratade och det blev ett låångt samtal, men han sa att det va lugn att jag får ha kvar mitt csn, för att ta bort pengarna har aldrig löst några problem!

Humor Ha ha ha


Kiss mesov gott

Nu är Louise här, har ätit, tvättat och skrivit lite på idrotts uppgift.. Ät trött som fan, men ändå nöjd med dagen insatts.

RSS 2.0