Vad är snyggast

Vad är sexigast? Rakad eller orakad fitta
elller

Heej

Missade skola :/ dåligt. idag ska det tvättas :D bra bra bra, jag måste fan det. Sen ska jag ta det lugnt o städa :)

Denna vecka


Tvätt tid på måndag f.o.m kl 17.00
BÖRJA PÅ PROJEKTET
Städa
Göra mysigt
Köpa en lampa till hallen
Köpa lite julklappar kanske
Låna en bok till svenskan
Plugga på religion, hindu och buddism

Ängeln som plågades

På andra sidan muren lyssnar jag tyst på låga röster som blir en viskning i slutet av vinden
vinden som rör mig, smeker mig och får mig att tappa andan
vinden som får min blick att se fjärran länder, glömma smärtan
jag känner hur min genomborrade kropp och själ långsamt ger upp
under vingar som stretar emot känner jag livsgnistans ryckande och panikartat långsamt kvävs
en tystnad bakom stängda dörrar döljer det sig en bottenlös smärta
vid en mur
vid ett blödande hjärta
vid foten av en gestalt som ser på, dömer och vänder sig om
en onärvarande röst
svart
och giftig
som tillhör ett par slutna leende läppar
förseglade utav livet

Jahaa

OKAY!
Längtar tills Avatars biopremiär 18e december.  den verkar va grymm vill se den med Kim, elli, markus, tobias o nicole!
Avatar movie image.jpg
Avatar movie image (4).jpg
Avatar movie image (5).jpg

makup som jag gillar

ego

Hejsan gud vad ego människor stör mig, när dom är det rakt igenom, på ett o charmigt sätt. Visst är du sjukt snygg, har självdistans osv.. kan du väll va ego. Det är acceptabelt. Men är du bara en jävla tråkig Svensson som tror man gillar dig och bara för man är trevlig. Jaaa, jasså va kul... du tror att jag typ bryr mig för att jag är trevlig och nej jag är inte intresserad av att veta alla dina problem. Eller alla coola status grejen du gör/gjort, man bara guuuud va imponerande, men du är fortfarande ful och tråkig och jävligt ospeciell som tar massa plats vilket stör alla. För DU VERKLIGEN tar den, du får den knappast och grejen är att om du inte TOG så mycket skulle du inte få ett skit. Ja otroligt imponerande!....Not

Hey

Längtar tills bilderna från slottet publiceras. Dom andra bilderna med flätor kommer komma ut i tidningen i april, då ska jag få tag på det magazinet ;) hehe. Men tillbaks till slottsbilderna, jag tror dom blev coola, hade såna här metall axelskydd, men mina va coolare vad jag minns haha. Hmmm ja

Min kille va föresten sur på att jag va så naken på bilderna. Dåligt han fattar inte mycket om fashion... EH!

Hehe


Okay karta

Gjorde en karta av mig själv, främst för att visa min kille om han läser min blogg haha.. hmmm
Mitten är där sträcken möts det är mitt innersta. Om fälten ligger bredvid varandra och har kontakt är det lätt för mig att pendla över till den andra känslan brevid. Det yttersta på cirkeln d.v.s "slutet" av cirkeln är det människor upplever först, t.ex. upplever människor det första dom gör ofta grönt (bekräftelsebehovet), lila (sexualiteten), gult (lycka) eller orange (situations bestämt beroende på "min omgivning, vad som hänt osv.. ).

Om man möts av min sexualitet är chansen stor att man sedan upplever bekräftelsebehov och tvärtom om man sedan tar sig ännu längre in med sexualiteten är det 50% chans man möts av likgiltighet, om man har tur kommer man till mitt inre alltså. Och t.ex möts man av min aggro sida (röd) så är det vääldigt svårt att ta sig till mitt inre, även om det går. Och t.ex. min sexualitet. om man går in och möter mig sexuellt ser ni att det leder långt bort en där det började.

Sen kan jag ochså påpeka att man kan komma vart som helst här om man vill. Men ofta så skapas ju en rellation med något gemensamt.

Hmm en annan sak är att det svart (Depression) är väldigt lätt att ta för att komma mig nära, men det är lika lätt att hoppa ur från mitt inre, man kan inte stanna i min ångest. SÅ man aknske tror man är i mitt inre. men i nästa sekund är du utanför.

Såhär i efterhand ser jag att det är alldeles för mycket svart (Deprission) och för lite gult (Lycka).


Hej hej

Bilderna från onsdags kommer att komma med i ett magazin (tror det är norskt) som är svårt att komma med i. Super roligt. Många har gett mig komplimang för mitt hår idag HA HA HA. Ja flätorna är ju typ borta men har kvar lite så har jag lite löshår.
Så här ser det ut alltså! hehe, på bilden ser det dock lite vaddiga ut..

modell

HEJ HEJ!
Min fotograf la nu upp bilder på sin hemsida från våran första plåtning. Coolt :) Jenni porkka har rättigheterna till bilderna, men eftersom jag är modellen tänkte jag att jag nog kan lägga lite bilder här när jag länka till hennes sida.

hejsan

Hejsaaan
jag har diskat nu och ätit :D Pankakor m sylt o grädde.. D blev skit glad efter att jag åt, på bra humör, nu ska jag fixa te. Köpte en ny sort idag
jag lovar att jag kommer gå lägga mig för sent.
Jag skulle vilja berätta om helgen och veckan osv.. om modell jobb men orkar inte. tar sån tid. På lördag är det kims födelsedag, puss
hejdå

Yey

Kan visa bilder från ett av jobben. Hämtade från stylistens blogg!!
Cool klänning, Olle sminkar mig!
jag o jenni, fotografen! mitt hår!!!!!

Att göra

Liten lista

Diska
Städa rummet
Ringa bo värden och fråga om en städ nyckel
Börja på projekt arbetet - SRIVA!
Träna mer<--
Kolla upp min egna ekonomi (eller.. nä hehe)
Läsa en klassiker
Religion: Hinduism prov, plugga. Läsa om Buddhism.


Riktigt nice! Guy Bourdin...

Guy Bourdin är en av tidernas mest inspirerade fotografer, han la grunden för ett nytt sätt att se fashion. Kolla has bilder, som konst!

Vacker måne

bilden är tagen på malta, jag bara älskar den :) Ser ut som templet(?) är upplyst av månen!

Bra musik!

 

 

You are a member of society
you are a member of reality

do you think it’s time that you are called upon
do you think it’s time that you are seen to be you

you are real
you exist
you are sane
you’re alive
you are here
you are fine
you are you
because you’re real

you think a lot about the world today
you think a lot about what to say
everything you say, it should be listened to
everything you say, well, it should be understood

you are real
you exist
you are sane
you’re alive
you are dreaming
you’re a person / you are present
you are happy
because you’re real

please show me what it’s like to be real
please show me what it’s like to be you
everything that is including me
that’s how it is in reality
everything that is including you
that’s how it is the galaxy

you have an edge of satisfaction
you have an air of satisfaction
i want you to tell me that it’s what i love
i want you to tell me that i’m significant

you are real
you have feelings
you’re important
you have feelings
you are perfect
you have feelings
you’re really real
you have feelings

you are real
you exist
you are sane
you’re alive
you’re impressive
you’re important
you’re smoking
because you’re real


Nu är

Nu är true blood slut, det är tråkigt :( Missade säsongs avslut programmet, så otroligt typiskt mig, sånt gör jag hela tiden. Annars brukar jag kolla på det varje onsdag. Jag längtade alltid efter tur blood :)! Min favorit. Desperate housewives finns ju kvar, men missar alltid det för gömmer det och på kanal5's hemsida kan man kolla på det, men det kostar pengar. Fett dåligt.. dom verka va tröga !

baby lucy

Hejsan!
Det här inlägget kommer va tillägnat min katt.

Katten min när jag ser in i dina ögon ser jag bara kärlek som glittrar av stjärnor. Dina ögon är så oskyldiga och söta och jag ser in i ditt hjärta. Inget gör dig gladare en när man leker med dig eller ger dig mat. Jag älskar se hur du njutar av att ligga i badkaret eller handfatet. Inget kaa göra mig så road som när du kommer springande när man spolar i toaletten. Du är så vänlig och lugn, när man reser med dig står du alltid ut med det, du blir aldrig sur på mig för jag reser runt med dig, även om du borde blir det. Alla människor kollar på dig, dom vill klappa dig, alla tycker du är spciell och dom gillar dig och du är inte ens en människa som kan förklara vem du är, du är en katt som bara kan jama, och ändå ser jag vem du är och det jag ser är det sötaste och finaste jag vet.

Puss Puss Lucy, min kattbaby jag älskar dig

Bra bilder!

Patrizio di Renzo är en internationell fashion photographer som jag gillar, hans bilder är romatiska trauma samtidigt som de har en klang av "galenhet", det ligger lixom något extremt över dom. Konstnärligt
Den här bilden påminner om tisdagens foto på "spöket" som dör.
Älskar den här bilden.  Den är så cool.

Hejsan

Jag vaknade vid kl 7och sjukanmälde sig, somnade om på en sekund och sedan vid kl 2 gick jag upp. Nu är jag sjukt hungrig och min katt med, hon blev illamående efter resan till sthlm i måndags (jag missade skolan i måndags) så har inte vågat ge henne föär mycket mat. Jag ska nog handla, men vet inte riktigt vad katten ska få. Hon spydde hela måndags kväll och hade ont och jamade, hon låg och va helt passiv. Hon spydde i min transportväska jag fått av kim påvägen till sthlm från nyköping, det va äckligt. Men kim tvätta den!

I tisdags va det att gå upp kl 5 på morgonen för halv sex skulle jag möta upp min fotograf. Jag åkte till söder vid zinkendam och träffa den andra modellen, hon va yngre och hade långt vackert hår. Säkert mer en 1meter långt, coolt! Hmmm Sen körde honn mig och den andra modellen till Olle, makup artisten (han har sminkat för topmodell i sverige t.ex) och han fixade mitt hår och make. Sen åkte vi alla, den andra modellen, olle och fotografen till Årsta slott som verkligen va coolt!
Vid entren!
Bild från årsta slott, kristall kronan va säkert 1½meter lång och riktigt stor!
Hmm vi började planera och prata och olle fixade det sista i mitt smink och jag fick lov att måla naglarna i mörkrött. Sen kommer stylisten och hans assistent lite sena men väl väntade.  Kläderna o smyckena han stylisten har med sig är sååå coola.. Love.

Den första plåtningen jag gör har jag 20cm höga stövla med klack, dock va ju platån där. och så hade jag en ringbrynja med axelpuffar typ, i järn, sånna som generaler brukar ha utanför uniformen, så häger det ner något på dom, om ni fattar vad jag menar, över den har jag en stor cool klänning i gardinaktigt material.  När det va klart skulle den andra modellen fixas, Fotografen va stenhård, allt hår måste bort sa hon. Och det löste dom med en fläta dom täckte med en vit duk. Hon skulle ändå ha en slöja på sig senarr. Jag gjorde totat 8 outfits för först plåtningen och i den andra gjorde jag kanske 6st. Den andra modellen va med i den andra plåtningen. Japp, jag jag gjorde två stycken plåtningar under dagen och va inte klar förrens 23.00 på kvällen, va dödstrött! Nu idag har jag träningsverk efter alla poser, så tränad är jag...

fashion

Åhh snyggaste bilderna från fotografen Paolo Roversi. Han är med sin känsla för det människans anatomi, romantiken, passionen och melankolin som han uttrycker i sina bilder min nya favorit.
kan bara säga love.
Mycket sexiga tjejer!

Mina två nya favorit filmer i min samling!

Övriga favorit filmer:
Farväl Falkenberg, Clockwise, Gökboet, poppulär musik från vittulla, butterflyeffect, Le Fabuleux destin d’Amélie Poulain, The green mile, The blank spot, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Borta med vinden, Breakfast on Pluto, Seabiscut, The Science of sleep, You me and everyone we know, Hayao Miyazaki animerade filmer är väldigt härliga. Om jag får massa pengar ska jag köpa alla filmer och en TV som håller förevigt, så även när jag är gammal och tråkig kan jag kolla på mina älskade små filmer utan att påverkats av morderna teknik (ja den byts ju ut med JÄMNA mellanrum)!

hejsan

Är hemma på mina föräldrar herrgård nu, skönt eftersom den ligger utanför Nyköping så jag får.. 1.) slippa betala dyra tågbiljetter 3.) Slipper bära runt bagage och katt 4.) Får omsorg, typ min mamma ger mig mat och köper godis till mig.

Mina modell jobb följande 2 veckor:
Tisdag: Åka till sthlm måndag kväll, va där hela dagen på tisdagen och fota på Ulfsunda slott tror jag(där jag varit på arbetsintervju) med Jenni och en känd stylist från New York tror jag, va gasnak tufft och svårt jobb en den ska va i Det ganska kända magazinet Zink magazin.
Lördag: Foto för slöjor
Söndag: Fotning jag inte vet vad/vilken
Måndag: Fixa låånga flätor i mitt hår med löshår, ska färga håret osv inför onsdagen
Onsdag: Foto för franska metal tidningen, den är lite tuffare en vanliga magazin.

Tandläkaren idag

Hejsan
idag va jag hos tandläkaren, hämtade min bett skena så jag inte gnisslar tänderna, jag kom i tid till tandläkaren vilket va riktigt skönt och sen gick jag o kim och handlade presenter till min lillebror, eller rättare sagt, JAG handlade och kim läste hehe. Jag vaknade sjukt tidigt så nu är jag trött, tandläkaren va kl 10 men vaknade redan kl 7 eller 8a och nu är kl: 01.55 så SÖMNBRIST! Eftersom jag dagen innan la mig kl 03

Jobbet

Oj här är det någon som VRÄKER i sig mat (ler skyldigt).

Hela dagen f.o.m kl 4 i dag tills kl 01 har jag modellat, riktigt tufft och hårt, ansträngande poser och att hålla fokus har gjort mig helt slut. Jag ser för djävlig ut i mitt hår (HELT ÄRLIGT) och sminket är coolt men det ser bara crazy ut. En av Sveriges främsta makeup artister (Olle Johansson som är i min agentur) sminkade mig så det ser BRA ut ur den synpunkten. Men på tunnelbanan har folk inte överseende med sånt och doms stirrade som fan och de flesta verkade gilla mig.. det va en skön känsla, ingen kunde döma mig (p.g.a att de inte kunde placera min sminkning, den va för sjuk helt enkelt) och alla va rikgit öppna, de skalade av sina social masker lite kan man säga.

Mer om fotograferingen och modell jobbet. Jag va naken på många av bilderna, va vit bakgrund på dom och jag hade ofta inslag av läger, höga läder stövlar, läder body osv. med kombinerat små hattar till. Jag hoppas jag kan visa bilderna snart :) dom är nog coola Jenni sa att hon måste redigera dom först, så antingen INNAN eller EFTER hon är i Frankrike..

Så nu efter en lång mat äter jag pyttipanna som Kim hade lämnar till mig (var han nu en är) och har köpt nudlar på 7eleven vilket är en riktigt god grej jag kan äta om jag är döds hungrig, men så farligt är den ju inte, jag får det att låta som att jag BARA äter dom i nödsituationer, jag kan äta massor av dom nudlarna.. ja som sagt, inget fel på 7elevens nudlar ;)!
kram

modell

Okay tony and guy idag om ca 2 timmar, fixa håret och prata med hårstylist om nästa veckas flätor. Inför ett modelljobb för Franska metall tidningen som är då nästa vecka. Hmmm intressant
idag ska jag som sagt på en annan plåtning för ett magazin därför jAg ska till hårstylisten!

Tänk värt

Enligt studie gjorda av Hans Hanner vid Stockholms universitet (”Psykisk hälsa och ohälsa hos ungdomar 16-24 år som attraheras av personer av sitt eget kön”, år 2002) hade 36,8% av de 1285 svarande någon gång försökt ta sitt eget liv. 73% av de tillfrågade skämdes ibland för att de gillar någon av sitt eget kön.

Hejsan

Jag pratade ju om hur mycket jag gillade Alexander McQueen's vår kollektion, i Lady Gagas nya, coola, video kan man efter ett tag se en super het outfit designad av Alexander (med skorna jag pratade om). Jag gillar inte populär musik skit som spelas på radio, även om Lady gaga just slagit igenom med popplåtar så är hon ingen mesig töntig popp tönt som Britney, Christina eller typ Darin(Hur inne han nu är?) är. Hon är en galen, provokotaiv och exhibonisytisk tjej med sinne för estetik. Det gillar jag!
-

Inredning

Saker jag tycker om i inrednings väg...
och sist med inte minst den här underbara japansk tansu trapp hyllan. så här kan de se ut i ett rum

Prinsessan och Draken

Konversation mellan draken som vaktar tornet och den fjättrade prinsessan sent i natten.
Prinsessan sitter högst upp i tornet och draken sitter en bit bort på en klippa.


Prinsessan(till draken):
Jag tycker synd om dig, jag vet att du inte hör hemma här, att du är lika fjättrad som mig, min vackra ädla beskyddare.

Draken: Du borde inte känna sorg för mig, jag lider med dig, dina livs år är långt mycket färre en mina, jag slösar inte bort mitt liv på samma sätt som du gör, detta är mitt 3000 år jag lever. Du har inte ens sett och upplevt långt så mycket jag har sett och kommer aldrig få det, människo livet är skört.

Prinsessan: Det stör mig inte min ädla beskyddare, jag är inte rädd för att dö. Men jag är rädd att aldrig få känna mig älskad, att min prins inte kommer och rädda mig. JAg tror att han en dag kkommer galopperande på sin vita häst långt bort i horisonten för att rädda mig, det är de hoppet jag lever på, hur mycket jag en upplevt, så kommer inget det göra mig mera lycklig.

Draken: Åhh sköra prinsessa, hoppas du att din prins ska rädda dig från det stillsamma kalla tornet, bända upp bojorna där du är fjättrad för att ge dig tillbaks din frihet?

Prinsessan: Du behöver inte fråga mig saker du redan vet svaret på, det gör mig ledsen att höra det i onödan. Jag vill inte ge dig mera skuld för min sorg nu, jag inbillar mig att det är du som håller honom borta

Draken: Åhh prinsessan, gråt inte, jag menade inte att va otrevlig, jag ville bara få klarhet i vissa saker. Du har inte suttit här så länge min älskade och en finns tid för honom att komma.

Prinsessan: Jag skulle aldrig förlåta dig om du dödar min saknade prins!

Draken: Vi har alla våra uppdrag och önskningar att uppfylla, i slutänden spelar det ingen roll vad vi gör, produkten av vårat liv kommer ändå va den samma.

Prinsessan: Nu förstår jag inte hur du tänker?

Draken: Ja, människor är primitiva, hon tror att valen gör någon skillnad, människan tror att hennes inflytande är av någon vikt här i livet. Dom ser inte att det är livet som väljer åt henne. Det ända hon kan göra är att välja sanningen och kärlekens rättfärdiga väg.

Prinsessan: Det kan inte hålla med dig om, jag vet ju att om du flög här ifrån skulle jag kunna fly.

Draken: Ja, du skulle lika väl kunna dö, jag är den enda som håller dig sällskap i ditt mörker min sköna. Och ser du hur du omgärdas av en öken, mil efter mil, du skulle inte ens överlevt för en dag. Det jag menar är att vad som en händer kommer inget göra dig lycklig, du måste bara förstå din insida. Det kan livet ge och hjälpa dig med.

Prinsessan: Det du säger får mig att känna att livet förgör mig, att jag inte ens kan se en mening med att skåda månen och stjärnhimlen från mitt gallerförsedda fönster. Jag vill inte prata mer nu, jag hoppas du inte stör mig mer dina ord som förgiftar mig samtidigt som jag tynar bort.
att

Öppna mig i skrift har väll aldrig varit min starkaste sida, som jag nämt förut känns det som orden jag rör vid med mina tankar krymper när jag skriver ner dom i text, de innehåller inte den känsla jag känner, de inehåller inte den tygn mitt hjära har. Orden käns som stoft som lätt trillar bort eller faller av sin egen mening, i dubbel bemärkelse. Men nu har jag en idé, p.g.a min ordblindhet ska jag inte störas av att fokusera på att stava rätt, utan jag rättar allt när det är klart, jag skulle kunna visa före och efter versionerna förstår ni/du som läser den grad av problem jag har. Det är inte kul, det försvårar myckt, sen kan man hamna i pinsamma situationer också.
Meningen va itne att gnälla och tycka synd om mig själv, meningen va att dela med mig av mig själv i text för en gång skull :)
Hmm just nu fladdrar mitt hjärta, avvaktande och lite rädd, rädd för att falla in i ett djupt hål av ensamhet, inte som permanent deprisson, mer som ett tillfälligt tillstånd. Det kan jag göra ibland, temporärt, jag har hål innom mig täckta med kladdig, sotig, svart ensamhet, man vill knappast hamna där, då är man som en stackars fluga i ett spindelnät, flutom att man själ är spindeln. Ja låter lagom destruktivt, att äta upp sig själv alltså, eller från början trilla ner i hålen, eller går vi ennu längre ner i ledet, ens ha dess hål innom mig.
Jag vet att mitt inlägg inte är så värst intressant och det inte är så kul att läsa om deppiga saker.... men jag försöker
och det blev ingen före variant, bara en efter, även om jag vet att det är lite felstavningar. Orkade inte bry mig så mycket, text som text.. det är nog en sund inställning!

COMHEMS parodi

För er som fattar comhems rekalm gör parodier på kända youtube klipp!
Här är alla klippen:

Nunchucks Pro 
http://www.youtube.com/watch?v=qsEZ2lpM0Yw

OK Go - Here it goes again 
http://www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI

Diet Coke + Mentos 
http://www.youtube.com/watch?v=hKoB0MHVBvM

Star Wars Kid (Killen i filmen bytte skola efter att videon blev upp laddad av en skolkompis, sen verkar det som han har tagit självmord)
http://www.youtube.com/watch?v=HPPj6viIBmU

Chocolate Rain 
http://www.youtube.com/watch?v=EwTZ2xpQwpA

Nattliv - Mensvärk 
http://www.youtube.com/watch?v=m20TSyaEEHc

Bad Day at the Office 
http://www.youtube.com/watch?v=fSq1350JPIo

Ansiktsburk 
http://www.youtube.com/watch?v=an_8U-GDgwc

Vem var det som kasta? (Skogsturken) 
http://www.youtube.com/watch?v=bzUiA9tjn6E

LEAVE BRITNEY ALONE! 
http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc

Dramatic Chipmunk 
http://www.youtube.com/watch?v=a1Y73sPHKxw


hejsan

Min brödrost jag fick igår av min pappa började just brinna och höjdpunkten va när gnistorna sköts ut från handtaget man trycker ner. Sen lät det "pof koooch" och nu luktar det som någon avfyrat en raket i mitt rum, scary... trodde katten skulle brinna upp för hon va precis brevid.

Alexander McQeen PARIS, October 6, 2009

vårkollektionen 2010 är riktigt snygg och sexig. Kollektionen tillägnad Darvins evolutions teori. Som inte allt för ovanligt har alexander tagit inspiration från djurlivet, vissa ser nästan ut som dinosaurier, speciellt med håret. Materialet på vissa skor va fjälliga och imitationen av fjärils vingar och annat va slående. Enligt Style.se var kollektionen en demonstration om jordens undergång då isar och glaciärer smälter och människorna som kommer finnas då har evulutioneras från havsvarelser djupt under ytan.

Jämförelserna av kläderna och insekterna är ifrån www.trenddelacreme.com
Skorna va otroligt högklackade och påminner om bönsyrsans ben eller klor när modellerna med sina små smala långa ben har dessa i slutet av fötterna..
En bönsyrsa

Hejsan

Det känns som mycket av blogg hysterin handlar om att ha besökare, det är helt sjukt, varför inta acceptera att ingen bryr sig om det du skriver, dom gör inte det mera för att du kommenterar andras bloggar med "Kolla på min blogg".  Bara omoget och jävligt störande!

jaha farsdag


MIN HÖGGGSTTA MARDRÖM

Bildspelet under är min riktigt värsta hat mardröms grej, USCH! HEMSKT! Hatar det.. Den får mig att känna mig riktigt hjälplös mot jorden, det finns så starka krafter och saker vi inte känner till!


Ubåd som går neråt.


angelfisch på 1000-4000m djup, helt sjuuukt vidriga ögon vill radera den från jorden! Jävla äckel


sss
scaly dragonfisch på 200-1500m djup


d
football fisch, 1000-4000m djupt ner under vattnet


Fanfin seadevil under vattnet 700-1000m ner (tänk att träffa denna)!!!!


HEJDÅ

Döden han ifatt mitt andetag

Tankar surrar ständigt, ibland som vacker bakgrunds musik, ibland som ett vattenfal och ibland som en stor svart hål utan slut. Jag kan blir trött ibland (På att tänka) och då känner jag bara för att sänka volymen där inne, fika men en kompis i höst mörkret eller festa. När man festar glömmer man vad man är och vad man vill. Jag vet inte om det beror på alla intryck eller alkoholen men hur som helst gör det mig avslappnad och tom.

God kväll

Hejsan
Jag sitter i sängen med Louise och katten bredvid mig, det är reklam paus i Desperate housewives, jag har haft en mysig kväll och ätit pannkakor..

Modell fotningen för magazinet i Frankrike jag skulle på har ändrats till 13onde nästa fredag så det ska bli super nice... Ska promenera en timma varannan dag nu tills dess.

Sååå fick du mig att le

Du kan aldrig be mig att sluta mitt i en mening när jag säger något till dig
jag kan aldrig acceptera dina hårda ord
den varma röken från ciggen ner i mitt blod
och jag känner att när jag ser dig känner jag mindre en innan jag kom hit
varför vill du röra mig
ja kan inte andas när dina fingrar långsamt
rör min hud och gör mig elektrisk

Bilder från festen!!!

Hejsan
Det va riktigt kul på festen, tror många hade ganska kul :) hmm här är bilder från festen!
Jag o elli
Jag kollar ner och ser söt ut
KNULL
Sweeteys
Elin och Asca
Vampisarna, Hjalmar, rebecka och Teodor
Straff
Piskan
Dance!
Jag o pelle hehehe
Husse va mullvad
Katterna ;)
Tagen
Max är en elak hello kitty
The she devil

RSS 2.0