I en dimma

vart är kärleken?
som bortblåst
är det här din poäng
efter alla dessa år?
Jag bad dig aldrig
att se mig, förfalla
hade du inget mer att säga
som ett farväl
jag är mållös och
förtvivlad
följer du mig när jag går över tröskeln
eller kommer du släppa min hand?


Film: Tokyo godfathers

Åhhhhhhh såg en super bra film idag, Tokyo godfathers från 2003, anime och väldigt vuxen, emotionell och allt som jag gillar. Dock va den kanske lite händelselös? jag vet inte men jag gillade den :)
Den handlade om 3st hemlösa personer och på olika sätt fick man se hur de hamnat på gatan, deras problem och på ett väldigt mänskligt sätt fick man ta del av deras liv! Även om den va lite overklig som anime kan va kändes allting naturligt och bra :) . Jag blev dock aldrig riktigt gripen av handlingen.

att göra

hejsan såg just en film med elli och kim, waking life, suuuper bra va den, ska lägga till den bland mina favorit filmer.. att göra
Att göra närmsta tiden
ladda hem följande filmer till min dator:
Waking live, marry and max
Göra ett projekt (det är hemligt tills jag börjat med det)
Läsa mer
Fixa i PS och lära mig mera
Städa mera
Börja på yoga eller annan aktivitet
gå och lägga mig tidigare
inte gå ut så ofta
fan ta tag i körkort
öva på min sång igen och träna upp rösten till det den va för 1år sedan (men pinsamt att störa grannarna i min lilla lägenhet)
Köpa 3st glas ramar (2 A4a och en A3 tror jag)
Börja träna, ska ha super nice kropp till sommaren ;)
PLugga mera i skolish
sen är det bara hoppas på att modell karriären går bra så jag slipper plugga haha... annars måste jag börja med arbetsprover till skolan i Visby!

USCH

Jag orkar fan inte förklara allt, men känner mig så jävla nere eftersom jag blev väckt på ett väldigt jobbigt sätt när min mamma ringer mig som vanligt och ska göra så jag vaknar på morgonen. Men ser fram emot helgen, jag ser framåt och är stark, ska va i sthlm då och festa hoppas jag, men jag är inte ens sugen på det och sen har jag inte pengar för tillfället. Jag vill fan bara klä upp mig som fan och dansa hela jävla natten. Jag ska till tandläkaren på måndag och på tisdag ska jag till min agent Jenni som ska filma och ta några bilder till världskända agenturer. Håll tummarna för mig sen att jag får signera ett kontrakt med någon av dom innan det blir vår :)!

SKIIT!

Ha en bra dag


USCH

Jag orkar fan inte förklara allt, men känner mig så jävla nere eftersom jag blev väckt på ett väldigt jobbigt sätt när min mamma ringer mig som vanligt och ska göra så jag vaknar på morgonen. Men ser fram emot helgen, jag ser framåt och är stark, ska va i sthlm då och festa hoppas jag, men jag är inte ens sugen på det och sen har jag inte pengar för tillfället. Jag vill fan bara klä upp mig som fan och dansa hela jävla natten. Jag ska till tandläkaren på måndag och på tisdag ska jag till min agent Jenni som ska filma och ta några bilder till världskända agenturer. Håll tummarna för mig sen att jag får signera ett kontrakt med någon av dom innan det blir vår :)!

SKIIT!

Ha en bra dag


Just nu...

Känner jag för att ta det lugnt, prata lite dricka varm choklad eller te, ha lite choklad, god frukt och titta på en mysig film, gärna fantasy eller anime. Jag är inte ledsen eller så, bara lugn.


Bara en fin liten vinter bild, inget speciellt

Vem som helst kan va snygg

Så är den bistra verkligeheten, du som är tjock känn ingen sorg eftersom att lima visar att hennes skönhet INTE består när hon går upp några kg, så för er som känner er fula gå ner några kg så är eran situation löst, eller? Tycker ni hon är snygg när hon är gravid?


Här är det i 6e månaden tror jag

Heeeelt seriöst, Adriana Lima är sjukt ful nu när hon är gravid (inget illa menat om gravida kvinnor) men det jag menar är att hon kan va vem som helst när hon är tjock!


Catwalk modell innan hon blev gravid

fotografi/konst av okända fotografer
Snudden vid de andra

låt blickar av förvirring träffa dig
låt ödet bestämma ditt slut
tänk inte mer utan välkommna den förvirrade massan
ingenting som når ditt hjärta kommer att förlåtas
ingenting som snuddar din själ kommer att torkas upp
ingen kommer hjälpa dig plocka bort spilrorna av ditt liv
ingen kommer att läsa ditt slut
så jag bjuder dig till en dans
för att glömma
de tre sista dropparna i din mun,
kommer göra dig lycklig trotts det underbara slut
som tar ifrån dig allt

"NEW BAT FOR LASHES" (musik) eller Natasha Khan (artist namnet) som jag tycker passar in till texten.

rolig länk

Nu måste jag sova, jag kommer dö annars, men jag är ju såå hungrig och borde diska och jag borde städa och jag borde plugga på mitt prov och jag borde göra tuuusen andra grejer. Och jag vill nu äta och kolla på legend of the seeker :( men nu är kl: 00:37 FY

Rolig > länk < till en sida som visar super dåliga photoshop utförande, bra för mig så jag vet hur jag INTE ska göra, det är iallafall en bra början, eller?

hehehe

roligt hahaha

Attityd

Diesel är ett märke jag bara tycker har en grymmt coolt image, jag har på min vägg i lägenheten olika slogans dom har och jag tycker dom är grymma, diesel har mycket attityd och lite av den kan man se på deras hemsida och sommar vår kollektion. Bilderna är super...


Webläsare

Det finns flera olika program att surfa i, dessa program kallas Webbläsare för er som inte vet det, finns vääldigt många olika webläsare. De flesta webläsare är gratis.

Lista hämtad från wikipedia med olika webläsare som finns:
 • Amaya
 • Arachne
 • Camino
 • Deepnet Explorer
 • Dillo
 • ELinks
 • Epiphany
 • Flock
 • Galeon browser
 • Google Chrome
 • iCab
 • Iceweasel
 • Internet Explorer
 • K-meleon
 • Konqueror
 • Links
 • Lynx
 • Mozilla
 • Mozilla Firefox
 • MSN Explorer
 • Mosaic
 • Netscape
 • OmniWeb
 • Opera
 • Safari
 • SeaMonkey
 • Shiira
 • w3m

En webläsare som finns med är googles egna som heter Google Chrome, det är den jag använder... man kan byta teman osv... det kan man göra här: https://tools.google.com/chrome/intl/sv/themes/index.html
Chrome är super bra, den bästa!
Nu ska jag börja kolla på Legend of the seeker sesong 2 på http://tv.blinkx.com/ som kim tipsade mig om :D

Bilder från huset

Nu har jag firat min födelsedag med familjen, super mysigt, Jag fick ett par super snygga stövlar som jag bara måste ha på mig så fort det är möjligt. Jag fick handdukar, jag fick mixer så jag ÄNTLIGEN kan göra milkshakes och så fick jag örhängen, kläder och en vacker katt från egypten som va en "mini lucy". Vi firar i min familjs herrgård som ligger utanför Nyköping, jag älskar att va här på sommaren, på vintern är det tråkigt som tusan, och KALLT, här är lite bilder jag hittade på min mammas dator som jag kan lägga upp som väcker härliga minnen, åhhhh vill ha sommar NUUU!
Vacker damm och rhododendron i blomm
Pool området med tennisbana
Huset från en "ny" vinkel ;)
Solnedgång i parkdammen
Växthus med mogna vindruvor

Först var det angenämt

"Det va ett mycket angenämt möte enligt den gammla mannen, ett ovanligt och välkommet, till en början."

Gubben = G
Kvinnan = K

I mataffären...

G: -Jasså du köper såndär ekologisk lätt mjölk? frågar mannen samtidigt som han ler med kisande ögon.

K: -Mmm jo... säger hon med utråkad röst som har uppmärksamheten i mathyllan

G: -Finns så mycket saker att välja mellan, dom borde nästan ha längre öppettider, man hinner ju inte välja fören dom stänger, säger gubben avlägset.

K: Skrattar glatt -Ja det har du rätt i, det är inte lätt.

G: -Nä du, mummlar gubben i ett hemligt samförstånd

K: Går iväg mot bröden -Du får ha en bra dag! säger kvinnan utav en vardaglig, ren reflex

G: -Ja tack du det samma! säger gubben och nickar artigt, även han vanemässigt.

K: Tittar i brödhyllorna och ser smått äcklad ut efter några sekunder börjar hon kolla sig runt om kring med paranoida ryckiga rörelser.

G: Noterar inget och står och försöker läsa vad det står på en mjölk förpackning

K: Slänger limpan på golvet och föröker lådsas som inget har hänt efteråt.

G: Kollar oförstående och hans ögon blir uppspärrade, han väntar på vad som kommer hända härnäst.

K: Tar långsamt upp en ficklampa ut sin handväska och lyser febrilt runt om sig med spretiga rörelser

Flera kunder ser chockande på kvinnans uppståndelse

G: Försöker ingronera kvinnan

K: Ser mer och mer förtvivlad ut somtidigt som hon lyser allt mer frenetiskt, hennes ögon är glansiga

Folksamlingen ser mer och mer chockade ut, alla är lamslagna av kvinnans ovanliga beteende

K: Sätter sig ner långsamt och uppgivet samtidigt som tårarna nu strömmar över kinderna -Vad glor ni på?!?!? skriker kvinnan hest och desperat åt den lilla samling matkunder som genast vänder sig om och lådsas generat som inget har hänt.

G: Kollar upprört nästintill nedlåtande åt kvinnans håll
K: Gråter högljutt och försöker få fram något, hon kan inte kontrollera sig, hulkar och krålar nere på mataffärens golv samtidigt som hon tar sina båda händer över hjärtat och ser hjälplös ut. Hon Gråter ut -Jag ville bara hitta kärleken, varför kan jag inte hitta den? nästan skriker hon ut och hon börjar gråta mer våldsamt

En äldre dam kollar uppgivet på flickan på golvet och överväger om hon ska hjälpa till samtidigt som en man med barnvagn ringer polisen

Kvinnlig personal kommer gående mot kvinnan och sätter sig på huk bredvid, personalen försöker förgäves trösta den förkrossade kvinnan, personalen ser smått desperat ut och söker bekräftelse från kunderna, alla kunderna håller sig på väl avstånd samtidigt som dom kollar nyfiket åt den gråtande kvinnans håll.

K: Ni fattar ingenting! skriker hon ut med stor ilska

Kunderna drar sig bort och personalen försöker viska lugnande ord i kvinnans öra.

Inget hjälperVad tycker du om spotify och voddler?

Voddler och Spotify framtiden?
Jag vet inte, jag tycker det är dåligt att man inte kan ladda ner låtarna till sin MP3, från Spotify och det går inte att köpa alla låtar där och den typ av musik jag lyssnar på finns inte att få tag på i sverige vad jag vet? Hmm jag lyssnar på så ovanlig musik så då blir man nästan tvungen att ladda ner musik från internet, man har inget val? Åh och andra sidan så är väll ens mål som artist att nå ut till en bred publik? Jag tror aldrig förr musik spridit så fort som den gör idag? Jag tror dom stora förlorarna är skivbolagen? Men eftersom det nu är så lätt att nå ut till sin publik, behövs verkligen skivbolagen?
Vad tror du om det? Vad tycker du om Spotify och har du voddler?
Är du rädd för att ladde ner saker från internet p.g.a fra lagen?
Se hela bilden Se hela bilden
Här kan du få spotify utan problem!

Katten Lucy, Photoshop resultat

Börjar jag inte få lite bra färdigheter nu va ;) hehehe bild på lucy jag tog i går, hon är världens gulligaste
Jag har gort hennes päls mindre kontrastrik, jag har skuggat henne mer, jag har gjort skarpare kontraster i ögonen och så har jag gjort mer kontrast i hela bilden samt ljusat upp den.
Före:
P.S kolla in hehe, alltid kul med uppkattning

Photoshop

Övar nu
Före:
efter:

Lyckats bra!

I går hade jag 71 besökare, det va bra!
Har börjat fixa med Photoshop det går super bra, ska lägga in en föra/efter bild innan nästa vecka!

Översikt

Hej
Förut va jag väldigt ärlig och öppen, hade mycket känslor, det käns som jag inte är ärlig men har också funderat på om jag känner mindre. Jag tror att sanningen är att jag blivit mer privat, har inget stort behov att öppna mig, det ändrar inget och jag har redan fällt mina tårar och känt mitt missnöje tillräckligt, visst jag vet inte om jag någonsin kommer att bli 100% tillfredsställd med livet?

Jag vet att jag har blivit lyckligare ju äldre jag blivit, min ungdom (som jag fortfarande har) va för jävlig rent ut sagt, jag misstrivdes i livet, reglerna som samhället satte upp och männsikornas dömmande, jag trodde aldrig jag skulle kunna acceptera. Nu som jag är idag skiter jag i samhällets regler, jag vet att doom finns och ingronerar dom absolut inte, men jag bryr mig inte heller nämnvärt, jag vill inte va en hämmad person. Jag känner av att mitt liv är en helhet, insikter om vad och hur jag kan göra mig lycklig har slagit mig men har en lång väg kvar. Jag vill uppnå lycka, då och då känner jag det, ibland när jag har roligt känns det overkligt, jag har alltid haft otur käns det som. Jag är inte vidskeplig men jag är ju endå född den 13onde och det kanske betyder något? vad vet jag...  Men min mamma har sagt att nummer 13 inte är ett oturs tecken, det är bara väldigt extremt, och det är som all makt - det kan missbrukas och få motsatt effekt.

Hmmm jag är så förvirrad ang. hur jag vill ha mina rellationer, jag är så nyfiken och jag vill inte stannna upp i livet med det härliga flyt jag känner just nu. Jag vill någonstans, vart vet jag inte riktigt, det blir att följa stömmen och de infall jag har kan man säga.

Andra utväcklingar jag haft sedan min början av min tånårs period har varit att jag blivit annorluunda, från att ha varit väldigt seriös och känslig till att bli mycket mer härdad, jag är galen (kanske jag alltid har varit) och mycket mer avslapnad i min rellation till andra människor och mitt självförtroende lyser när jag mår bra.

Sen kan jag säga att det är kul att flera läser min blogg, från att ha varit ca 12 läsare/dag som kollat min blogg är det nu ca 30st läsare.


Ha en bra dag!

Pitbull

Pitbull är en produkt av människans elakhet och kan va en trevlig hund, ofta är det dom som köper pitbull som är aggresivt och då blir självklart den lilla valpen påverkad. Dom som får skulden är inga andra en hundarna och inte ägarna som det borde vara.

Pitbulls är INTE förbjudna i Sverige. Däremot stambokförs de inte i Svenska kennelklubben, utan de stambokförs i de amerikanska kennelklubbarna ADBA och BFKC.

Det fanns ett förbud mot Pitbulls som tillkom lite väl hastigt och utan några som helst kunskaper bakom. Förbudet fanns mellan 1994 - 1997, alltså ett bra tag sedan.

De Pitbulls som finns i Sverige är just renrasiga Pitbulls och ingenting annat. Däremot tror många okunniga att det är renrasiga Pitbulls de äger, eller i alla fall vill de tro det och säger det. Jag tror personligen att Pitbull ägaran är oerhört okunniga innom hundar och deras välmående. En renrasig hund kan alltid styrkas med stamtavla, precis som inom vilken annan ras som helst.

Jag tror

Att alla bloggar som är poppis p.g.a det handlar om en UNG mamma gör så fler vill ha barn när dom är under 16. Vad tycker du om det? Alltså att skaffa att barn i 15års åldern?

Personligen tycker jag det är oansvarigt, dels har man albsolut inte blivit "klar" och man har inte levt heller, jag tycker min. åldern är 18. Men självklart tycker jag det är bra att man får välja själv, jag anser att det är ett beslut som man själv ska göra, men hoppas verkligen inte att bloggar inspirerar unga tjejer att skaffa barn när dom är 15, känns nästan som en tävling att ha en blogg som handlar om så extrema mammor som möjligt. Te.x 13 år och trilling mamma, 15år med 4b arn, 16årig mamma med 9 barn.  Man bara chilla med ungarna. Den roligaste bloggen om en mamma är http://spiderchick.blogg.se/ !! Många av alla unga mammor har sjuuukt tråkiga bloggar.

Ellen von Unwerth

Ellen von Unwerth, född 1954 i Frankfurt am Main, tysk fotograf. Hon började sin karriär med att arbeta som modell, men blev med tiden fotograf med inriktning mot mode (mest underkläder). Hon slog igenom med ett antal bilder av Claudia Schiffer för Guess och är nu riktigt framgångsrik.

Ellen von Unwerth

claudiaschiffergqapril2zf7.jpg
Älskar denhär bilden, så perfekt!

Happy Birthday to me !!!!

hejsan
min födelsedag va sjukt härlig, Jag försov mig från skolan och sedan så vaknade jag av att Kim ringde på dörren, han hade med sig massa god frukost, bara sånt jag gillade, de va sååå gulligt och romatiskt, han hade åkt hela vägen från sthlm till nyköping för att göra det, sedan fick jag massa presenter av honom också, Photoshop, en bok hur man läser tankar, usb minne, en väldigt vacker blomma och lite kroppsvård produkter. Sen kom Ankan hit och vi förfestade, sedan bestämde vi oss att åka till sthlm och festa, så när jag fick bekräftelse att vi stog på listan på berns åkta di dit, det blev en hel kväll som va sjukt rolig haha :) Spy bar ägde, vi kom inte hem fören kl 6 på morgonen, så jag sov aldrig åkte raka vägen till skolan, helt sjuk trött! Men nu är jag hemma och har sovit, måste bara få mat nuu!

tänkte

Köpa dessa skor, sååås snygga och sköna perfekta men fanns bara i 39 :( usch!

är detta

sexigt???
jag tycker inte om killar som vill bli knullade i röven, om killen vill knulla en annan kille är det okay men inte motsattsen, det känns stört! Rent allmänt gillar jag absolut inte tanken på killar/män tillsammans

Fredag

Laroy hahaha, spybar va stängt och sen drog vi till Grodan sergel. Skit kul där haha :)
Elin (till vänster) har så fina drag i ansiktet!

Berns på torsdag

Igår va det berns, jag va där med Sim det va skit kul där alltså! Jag va på sånt jävla bra humör, jag va helt  galen och jag gick hem till en kille som va musiker på efterfest och vi skulle försöka spela in en "hit" i hans studio och det va fan helt weirdo att göra när alla är packade förutom "producenten"... det gick inte så bra alltså. Vi va totalt 8st eller något varav en kille va super skön!

Kaffe?

Nej tack! Jag dricker helst inte kaffe, till choklad och cigg kan det va oförskämt gott, men det får mig att bli rastlös och stissig. Jag kan inte känna mit tillfredställd med NÅGOT, vad jag en gör. Det är en nervös känsla som jag inte trivs med, jag hade den diskutionen med en kille i berlin som menade på att den känslan va skönt, att hela tiden vilja något nytt, att det va som en sorts strävan efter att göra något perfekt. Jag förstår vad han menar, för jag känner så när jag druckit kaffe att jag vill göra något (!!!) men vet inte vad(!!!) och det jag vill göra måste va "perfekt". SÅ nej inget kaffe på morgonen för mig, dock kan ju latte va väldigt trevligt på ett café och jag gillar dom caféerna där de lägger extra tid och för mönster med mjölken t.ex. stjärnor eller spiraler, inte för att jag bryr mig men det känns gulligt att lägga tid på sånt.

Här är ett lite mer avancerat mjölk mönster i kaffet ;)!

hejsan

Det finns mycket att skriva, igår va jag på Spy Bar, det va kul! Förfestade hemma hos mig och sen iväg. Träffade lite människor jag känner där, det va kul! Jag gillar mer att gå ut i Sverige en Berlin, har redan mindre en en vecka efter att jag kommit hem börjat få abstinens efter Berlin.

Hmmm jag känner mig less på allt om relationer, usch fuck alla människor. Orkar inte med dom för tillfället. Dom gör mig galen. Speciellt alla som är på och vill mig något. Snart ska jag ut igen, idag till en mindre club på mariatorget :) där det är niiice elektronisk musik!

Berlin

Lite bilder från våran tripp till Berlin över nyår.


På judiska museum


På vårat hoset :D elli trillade

Tresoar :)


På tacheles om jag inte minns fel

Tacheles


Nyår hoss fredrich

modellfotografering

Vad jag tycker - coola bilder på mig från fotografering någon gång (kommer inte ihåg datum), gillade detta väldigt mycket. Finns att se här!
'

Från fotograferingen på slottet

Bilderna finns på  Jenni Porkkas hemsida, och kommer publiceras i kurvmagazin :) Kul


Hemma nu

Berlin va sååååå härligt. Massa kul. Sista kvällen så chillade vi hemma hoss en kille från Berlin och sen gick vi till en Soul club som jag inte minns namnet på, jag va sjuuukt trött så efter det tog jag en taxi hem och Elli hoppde av vid närmaste U-ban för hon skulle säga hejdå till sin kompis.  Ja det va sjukt nice hela resan och jag längtar tills det blir sommar där! Skulle vilja va där en längre tid men då skulle jag bila upp för då kunde jag ta med min katt och ha mina saker i bilen och alltid va fri. Men först måste jag ta körkort ;)... Hur som helst är jag hemma nu och jag ska chilla fan hela tiden, på fredag går jag och elin ut. nice!

berlin

okay

dag 1
tacheles och muséum (judiskt)

dag 2
maria of ostbanhof

dag 3
matrix och tresoar

dag 4
Hemma fest och nyar och sen weekend

dag 5....

RSS 2.0