Snyggt mode?

Störande likt hur mode och trender likt en löpeld bara växer,  utan rädsla för att kopiera någon annan.

Face smink kollektion för hösten 09 har inspirerats från alexander Mcqueens upmärksammade vår visning för höst kollektionen, som jag skrev om tidigare. Ja visst trender heter "trender" därför det är poppulärt och konversiellt. Det kunde man läsa om idag i DN . Jag stör mig bara på copycats! Alexander Mcqueens visning va omtalad och riktigt proffsig, förstår att den va poppis då den va väldigt dramatisk och framhölls med mörka färger som skapade en distans till pupliken. Men för det behöver det inte betyda att sminkningen på hans kollektion va snygg som i "Detta vill jag efterlikna".  Face borde ta ett steg langre i sin kreativitet.

Personligen tycker jag tränden är helt okay, färgerna är snygga även om jag absolut föredrar klara rena färger. Men jag ska åtminstonde inte sminka ögonen så mycket.
För övrigt tror jag att jag ska köpa face läppstift Beloved som är på face bild. Rost rött, gråa färger, "dammigt", metallic är helt rätt i höst. Även om den är ganska gammal tyckte jag denna 10-topp lista av Karolina Skande va riktigt bra för att veta modet 2009Kommentarer
Postat av: karin

Men det finns väl ändå ingen direkt likhet mellan de två stilarna på bilderna, röda läppar har ju alltid varit en trend. För mig är AMQ's visning innovativ medan MUS' bara är.. klassisk. Tråkig, kanske.

2009-09-02 @ 21:50:20
URL: http://avantgardefashion.blogg.se/
Postat av: sanna

sv; tack så mycket! :D

2009-09-03 @ 18:52:36
URL: http://ssuzie.blogg.se/
Postat av: karin

nja, kanske inget man skulle kunna ha ute ;)

2009-09-03 @ 19:42:24
URL: http://avantgardefashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0