Braa sida för kul fina saker

Hejsan!
http://www.accessora.se/  har massa roliga accessoarer t.ex. rosewater handlotion som är väldigt mjukgörande och frisk och luktar verkligen en mild ros doft för 120kr. Accessora har inte endast hudvårdsprudukter utan väskor, smink och smycken m.m.
Te.x blev jag kär i detta halsband med en fjäder och ett ginkoblad (Ginko är ett gammalt heligt träd från kina som är en blanding av barr och lövträd, det finns på varmaste ställen av sverige!) av designern Erica Weiner för ca. 400:-.


rosewater
Kram, vi hörs!

Inredning

Saknar du något hemtrevlig piffigt till fönsterkarmen eller bordet? Här finns en super fin liten detalj till hemmet som gör stor skillnad.  ( Bilden är tagen från odla.nu )

Fin hibiskus med kruka
På bilden, fin Rosa hubiskus blomma i en dekorativ kruka som står på en romantisk virkad duk.


Tips; Gör dina egna krukor lätt genom att ta ett tunt pappers material, exempelvis ett fint mönster på bordsservetter och lacka fast. Finns även kitt på panduro där det säljs (har gjort det själv, super lätt!) här finns bra information om HUR du kan göra!Välkommen till inspirations bloggen!

Välkommen!!
Min nya blogg som du just hittat till kommer va för att skapa roliga idér. Här kommer jag att lägga in a-l-l-t som inspererar MIG för att hoppas du kan finna glädje i det, för allmänt kan det va svårt att hitta en sida med smått och gott ( Haha :-) som man känner bra för.

Jag hoppas det blir massa roliga intressanta inlägg som handlar om allt mellan himmel och jord -mode, inredning, matlagning och tips på kul hemsidor!

Vi ses!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0