party

jag skulle först gå till berns och sedan så skulle lite kompisar iväg på en fest som jag också va bjuden på, så det lät bra att gå dit och det va faktiskt väldigt trevligt.... jag köpte en vodka där av alexander och jag va jävligt packad sen, jag typ ville nästan spy i slutet av kvällen så det va ganska extremt, jag hade inte ätit något på hela kvällen hehehe :P men det va roligt :D Jag är hur som helst nöjd att jag gick dit men det hade varit bättre om jag kunde dra med något från festen till berns eftersom jag stog på listan så hade dom kommit in gratis, men måga som är på festen bor ute i Danderyd så alla va lite ointresserade av att åka till centrum, jag skulle endå dit så jag hade inget att förlora:P!

Jag är lite nervös inför inrevjun i övermorgon, eftersom jag är dålig på huvudräkning, men det ska bli ku endål(!!!), känner mig fortfarande glad över att jag kommit vidare.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt Legend of the seeker och sedan kommer min pappa hit med en kattlåda eftersom jag har en skokartong till Lucy för tillfället hoho! ;)... Sedan så ska jag äta middag hoss min mamma och sen åker jag nog hem till lilla nyköping och tar det lugnt, jag ska fixa bredband hem eftersom att conviq surf är fan det sugigaste shitt jag varit med om!  Jag är glad för jag ska bada hur mycket som helst nu och börja träna lite mera!

Här kommer en super bra låt (men videon är dålig)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0