Översikt

Hej
Förut va jag väldigt ärlig och öppen, hade mycket känslor, det käns som jag inte är ärlig men har också funderat på om jag känner mindre. Jag tror att sanningen är att jag blivit mer privat, har inget stort behov att öppna mig, det ändrar inget och jag har redan fällt mina tårar och känt mitt missnöje tillräckligt, visst jag vet inte om jag någonsin kommer att bli 100% tillfredsställd med livet?

Jag vet att jag har blivit lyckligare ju äldre jag blivit, min ungdom (som jag fortfarande har) va för jävlig rent ut sagt, jag misstrivdes i livet, reglerna som samhället satte upp och männsikornas dömmande, jag trodde aldrig jag skulle kunna acceptera. Nu som jag är idag skiter jag i samhällets regler, jag vet att doom finns och ingronerar dom absolut inte, men jag bryr mig inte heller nämnvärt, jag vill inte va en hämmad person. Jag känner av att mitt liv är en helhet, insikter om vad och hur jag kan göra mig lycklig har slagit mig men har en lång väg kvar. Jag vill uppnå lycka, då och då känner jag det, ibland när jag har roligt känns det overkligt, jag har alltid haft otur käns det som. Jag är inte vidskeplig men jag är ju endå född den 13onde och det kanske betyder något? vad vet jag...  Men min mamma har sagt att nummer 13 inte är ett oturs tecken, det är bara väldigt extremt, och det är som all makt - det kan missbrukas och få motsatt effekt.

Hmmm jag är så förvirrad ang. hur jag vill ha mina rellationer, jag är så nyfiken och jag vill inte stannna upp i livet med det härliga flyt jag känner just nu. Jag vill någonstans, vart vet jag inte riktigt, det blir att följa stömmen och de infall jag har kan man säga.

Andra utväcklingar jag haft sedan min början av min tånårs period har varit att jag blivit annorluunda, från att ha varit väldigt seriös och känslig till att bli mycket mer härdad, jag är galen (kanske jag alltid har varit) och mycket mer avslapnad i min rellation till andra människor och mitt självförtroende lyser när jag mår bra.

Sen kan jag säga att det är kul att flera läser min blogg, från att ha varit ca 12 läsare/dag som kollat min blogg är det nu ca 30st läsare.


Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Johanna

snygg blogg =)

2010-01-15 @ 17:09:28
URL: http://johannasstil.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0